گم شده شادی از اتاق خبر — در حالی که هنوز در حال سپاسگزار برای کار از خانه (ستون)

من از آنها بدم میاید کار از خانه.

من را دریافت نمی اشتباه: من دوست دارم که احاطه شده توسط خانواده من, و آن را متورم پوشیدن عرق و تی شرت و پابرهنه راه رفتن در اطراف و یا در دنج جفت جوراب.

اما من بشدت دست جمعی طبیعت ثابت و صدا از اتاق خبر و فرد در معاملات من به طور منظم با ما نویسندگان و سردبیران و کپی سردبیران میز وب و طراحان و سردبیران عکس و همکاران در کسب و کار جانبی. ما یک تنگ-گروه گره در اینجا در انواع و ما در تماس مداوم با یکدیگر نه تنها بحث در مورد داستان طوفان مغزی و استراتژیسازی در مورد چگونه به ضرب و شتم رقابت بلکه صحبت کردن سیاست های شخصی, حکایات و شوخی. که امداد طنز بسیار درمانی با توجه به مهلت و فشارهای شدید سرعت که در آن همه ما کار می کنند.

به صورت بسیار اجتماعی فرد مثل خودم پیدا کنم در کار من کاملا دوست داشتنی به صورت حرفه ای dehumanizing. من عاشق خودانگیختگی از مکالمات پیش بینی نیست و یا جلسات رسمی که نبود برنامه ریزی شده اتفاق می افتد اما چند بار در طول روز است. اتاق خبر یک نوع زندگی ارگانیسم بر خلاف سنتی دفاتر در اکثر شرکت ها.

من امیدوارم که من اصلا صدا بیش از حد whiny فاسد و ناسپاس در مورد کار در خانه هنگامی که وجود دارد بسیاری از مردم که در حال از دست دادن شغل خود به دلیل مشکلات مالی ناشی از بسته شدن برادوی و فیلم تئاتر و لغو یا تعویق فیلم و TV productions. نه من می خواهم بی احترامی به کارکنان مراقبت های بهداشتی که در حال قرار دادن زندگی خود را در خط با نشان دادن به درمانگاه ها و بیمارستان ها در سراسر جهان برای مراقبت از افراد مبتلا به کروناویروس و دیگر بیماری های جدی.

من زده شد توسط چه CNBC خبرنگار جولیا Boorstin گفت: در مصاحبه با سینتیا لیتلتون برای او فوق العاده از ویژگی های در مورد این موضوع در مورد چگونه مدیران ایم که تبدیل به خانه های خود به محل کار هستند مراتب: “من فوق العاده سپاسگزار به منابع و تکنولوژی قادر به پخش از خانه می گوید:” Boorstin. “بسیاری از روزنامه نگاران که در خط مقدم گفتن داستان مهم است و بسیاری از پزشکان و دانشمندان که در حال قرار دادن سلامت خود را در معرض خطر به انجام شغل خود را و کمک به مردم است.”

من هرگز در این مورد شکایت دوباره. وعده داده است.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.nettny.im